Моя шкільна, домівко!

2015-10-23

Моя шкільна домівко,з ювілеєм!!!

В шкільній оселі свят завжди багато

Тут музика лунає, чути спів,

У нас сьогодні надзвичайне свято

Святкуєм 40 років ми.

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки на традиційному вечорі зустрічі шкільних друзів, де впізнають вони один одного, незважаючи на сивину, за блиском завжди молодих очей.

В нашої школи були талановиті керівники:Калашник Олександр Павлович – засновник нашої школи. Невгамовний, щирий, добрий, чуйний.

Наумов Олег Михайлович, креативний, неспокійний, з почуттям гумору, талановитий педагог.

Дерев’янко Тамара Миколаївна стільки лягло на плечі цієї жінки. Будівництво будинку для вчителів, майстерня, а ще нелегка робота з молодими педагогами. За час керівництва Тамари Миколаївни в школі працювали ну дуже молоді вчителі. І всім їм потрібно було дати пораду як по професії так і в особистому житті.

Недовгий час очолювали школу Редька Алла Миколаївна та Потураєв Іван Вікторович – молоді, завзяті, відкриті душею керівники.

Велика повага і шана Гринюку Василю Івановичу. Сім років долав молодий директор відстань у десять кілометрів від Помічної до Миколаївки, коли залізницею стареньким локомотивом, а коли й просто пішки. А школа не лише жила, вона процвітала!

Чудова людина, талановитий керівник, гарний сім’янин рано пішов з життя. Але його ідеї і починання мають продовження і в наш час. Василь Іванович перший в області запропонував втілити в життя ідею школа – дитячий садок. І ось на сьогодні ми не просто школа, а навчально – виховний комплекс.

Свято ми зустрічаємо вагомими результатами в справі навчання та виховання підростаючого покоління, школа користується повагою серед мешканців нашого району .

Щира подяка і побажання здоров’я та небайдужості нашим спонсорам, технічним працівникам, батькам, працівникам відділу освіти, молоді та спорту.

Серце вчителя – скромне і чисте, як стяг

Щедрість серця – як щедрість кохання.

Невичерпна вона, і їй жити віки –

В ній майбутнє Вкраїни її процвітання

І невписані слави нові сторінки.

Із таких учительських сердець складається наш сьогоднішній педагогічний колектив. Кожний учитель нашого НВК щоденно передає тепло свого щирого серця своїм учням. Скільки дитячих сердець проходить через їх турботливі руки, скільки широких шляхів відкривають вони своїм вихованцям. Щодня приймають із батьківських рук своїх маленьких вихованців добрі, сумлінні у роботі, невтомні, терплячі і надзвичайо творчі вихователі дошкільної групи.

Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, моя шкільна домівко!

Випускники школи./Files/images/SAM_9732.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 211